Příspěvek na konferenci The Inner Game Experience Week 2020

Největší akce od vzniku Inner Game

Celosvětová osmidenní online konference, na které bylo možné diskutovat nejen s Timothy Gallweyem, ale i s dalšími velmi zajímavými lidmi. Vystoupili například Pete Carroll – Seattle Seahawks head coach; Peter Senge – autor The Society for Organizational Learning; Alan Kay – technologický expert pracující pro Apple, Disney a HP; Dr. Stephan Paul Adler – autor a zakladatel ACT Institute; Dr. John Horton – spoluautor The Inner Game of Stress; Mihaly Csikszentmihalyi – autor bestselleru Flow a mnoho dalších.

Měl jsem tu čest přispět i svým pohledem. Bavilo mne to! Pustil jsem se do hodně osobních témat a musel jsem překonat řadu vnitřních bariér, ale odezva mne přesvědčila, že se tento risk vyplácí.

V první části sdílím osobní příběh a inspiraci, kterou čerpám z podobností mezi životem a bezmotorovým létáním. Ve druhé části (od 32 minuty) se věnuji koučovacímu nástroji Potential Scan.

Pokud byste měli zájem o záznam celé konference (placená registace), můžete použít při registraci slevový kód TIGFRIENDS a získat slevu 50 US$.